Hänger alla uppdaterade modebloggare med i det här då?

Hur många missade die futboll igår?
Haha.
Fotbollshuliganer - idioter.
Fotbollskommentatorer - idioter.
Fotbollsdomare - idioter.
Fotbollsspelare - heta.

Nåväl, Domarn avbröt matchen med x antal minuter kvar att spela. Det stod 3-3, var EM-kval och så vidare.
Typ Julafton för alla fotbollsidioter. Sveden skulle få straff för att Poulsen hade smällt till Rosenberg i magen, då rushade en dansk idiot sprang in på plan och typ smällde på domarn, fast egentligen Christian Poulsen? Poulsen smällde tillbaka och tjaaa.. Jag hängde egentligen inte med så mycket. Det slutade med att matchen blev avblåst och Sveden vann.
Men liksom vadå? Ge oss dendär straffen bara, släng ut alla danskar, whatever, låt oss vinna rent! Det känns ju inte bra att säga "vi gick vidare för danskarna slogs, buhu, buhu, buhu", det är ju fegt. Och kommentator-idioterna satt och gnällde som några himla kommentator-idioter. "Det här är det värsta som hänt europeisk fotboll på mycket länge", so what? Som om det aldrig händer annars? Fotbollsfarsor som står och gapar på typ 4-åringar och blir inte nöjda förrns de sätter en bicicletas i krysset, det är det värsta som händer! Get a life, fotbollkommentatorer!
Jaja, sedan sprang ännu en dansk-huligan-idiot in på plan, tog typ någon fotboll och gjorde mål. Det var faktiskt ganska kul. Men kommentator-idioterna fortsatte gnälla över vilken "låg nivå det var på fotbollen" och hur "extremt dålig säkerheten på Parken" var.
Det är ju alltid skönt att skylla ifrån sig.
Jag anser att allt är kommentatorernas fel.
De är ju bara för jobbiga.
Och inte kan de dansa heller.





Kommentarer
Postat av: Anonym

svar; Jag läste runt 40 sidor per dag, var tvungen att hinna klart med den tills imorgon

2007-06-03 @ 13:01:07
URL: http://puuccii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0